luni, 16 martie 2009

Gay Fest 2009 - Mars gay versus parada gay

Gay Fest 2009 - cum va fi si de ce trebuie sa participam - va fi tema editiei de marti 17 martie, ora 17.00 la Radio Purple. In fiecare dupa amiaza, Lucian Dunareanu va propune teme incitante de dezbatut. O editie speciala a emisiunii se va consuma asadar marti 17 martie, invitat al emisiunii fiind Bogdan Istrate, purtator de cuvant al asociatiei ACCEPT si organizator al Gay Fest 2009.

Si pentru ca organizarea marsului gay a starnit in fiecare an controverse chiar in cadrul comunitatii, va invitam sa participati activ la aceasta dezbatere libera, transmisa in direct la Radio Purple (www.radiopurple.ro) si totodata sa ii adresati intrebari si sugestii invitatului emisiunii printr-un email la lucian@radiopurple.ro sau... si mai simplu... comentati aici, direct, mai jos, ca si comentariu la acest articol.

Un comentariu:

  1. clar sunt pentru o parada, cat de modesta ar parea ea in comparatie cu paradele din marile orase ale lumii, insa o parada in adevaratul sens al cuvantului in care noi (anul asta sper mai multi ca in anii trecuti), toti cei care credem cu adevarat ca in Romania se poate mai mult, cei care se gandesc cu certitudine ca in viitor comunitatea LGBTQ va beneficia in Romania de acelesi drepturi precum in vest, sa venim si sa oferim lumii viziunea noastra asupra lucrurilor, sa incercam ca prin muzica, dans, costume, atitudine, zambet sa aratam lumii ca de fapt noi suntem la fel de egali in drepturi ca si ei. haideti sa nu mai stam debeaba, in case in fata calculatorului si sa ne plangem de situatia actuala, haideti fratilor, iesiti in fata, aduceti-va prietenii adevarati ca sa va sustina si hai sa aratam romanilor ca noi suntem aici si contam! multi, putini cum suntem existam si avem dreptul la o viata fericita pe meleagurile noastre! incarcati-va bateriile in zilele insorite de primavara ce vor urma si haideti, fiecare, sa ne implicam, fiecare in felul lui pt. a face parada de anul asta una cu adevarat memorabila! haideti acum sa realizam cu adevarat ceva pentru ca in viitor sa ne fie mai bine! impreuna pentru o Romanie occidentala!

    RăspundețiȘtergere